BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

Filosofie

Tijdens een rondje golfen, leert u meer over een persoon, dan na een aantal “werkafspraken”.

Het is duidelijk dat golf bedrijfsverbindingen bevordert. Uw klant, tegenstander voor een dag, begeleid u op een uitzonderlijke golfbaan, in een groene omgeving. De ene let op de andere en doet zijn best om goed te spelen. Als de verplaatsing tussen twee holes snel gaat, laat het nog steeds tijd voor de spelers een paar woorden te wisselen. Dit is de kans om een ​​nieuw perspectief te ontdekken, die van bescheidenheid … Golfen kan de ware aard van de mens openbaren. We spelen golf zoals we in het echte leven ook zijn. Bij Golf Henri-Chapelle kunt u zaken en plezier  combineren door uw toekomstige klanten in onze Business Club te ontmoeten.

In plaats van met uw klanten uren in het restaurant te zitten, waarom niet gewoon een rondje golfen? Het is veel gezelliger, gezonder en vooral, veel efficiënter om kennis te maken.

Zaken doen op de golfbaan blijkt immers een uitstekend relatiemarketinginstrument binnen het bedrijfsleven

De golfsport is flink in opmars. De afgelopen jaren is golf uitgegroeid tot de meest populaire sport in de wereld en trekt veel nieuwsgierige, particulieren en professionals, aan die nieuwe ervaringen willen opdoen. Wilt u dat golf uw marketingsinstrument wordt? Wat wenst u te ontwikkelen met uw relaties in golf?

Golfbaan Henri-Chapelle, gelegen in het hart van de Euregio, is de ideale plaats voor alle ondernemingen te Luik, Eupen, Maastricht en Aken die het golfen actief gebruiken in hun business-relaties evenals de spelers die op één van onze banen komen spelen en zo van het wonderlijke landschap in onze regio kunnen genieten.Daarom is Henri-Chapelle de ideale plaats om uw “Business Network” te vergroten op regionaal en op internationaal gebied.

De golfbaan Henri-Chapelle is een prachtig complex met 45 holes en met een infrastructuur die van alle gemakken voorzien zijn, makkelijk bereikbaar en ideaal gelegen is.

 

Een uitstekende plek om uw zakenrelaties te ontvangen

De Golf & Business Club Henri-Chapelle is de meest geschikte plaats om uw zakenrelaties buiten het kantoor te ontvangen.  Onze vergaderzalen zijn helemaal uitgerust met de noodzakelijke voorzieningen om een goed verloop van uw meetings of seminaries te verzekeren.

Het is ook mogelijk uw meetings te combineren met initiatie voor niet golfers of banen met 9 of 18 holes voor ervaren golfers.

Geniet van de gezellige sfeer in ons Club House en restaurant

Het Club House, lobby en restaurant, gevestigd in een gerestaureerde boerderij typisch ‘Land van Herve’, bied een kwalitatieve keuken aan in een landelijke sfeer met zicht op de greens.

Of het nu gaat om een tussendoortje, een klein hapje voor het spelen, voor een drankje met vrienden of om een uitgebreide gastronomische maaltijd ter afsluiting van een dagje golfen….., in het restaurant vind u altijd wel iets dat u bevalt.Wenst u een groter evenement te organiseren, dan bent u hier aan het juiste adres!  Een eenvoudig 2 gangen-menu tot een gepersonaliseert buffet wordt u aangeboden.