SPONSORING

Maak van sponsoring uw voordeel!

De Golf & Business Club Henri-Chapelle  geeft u de gelegenheid uw naam aan onze cliënten bekend te maken.

Onze troeven

• Gelegen midden in de Euregio,

• Uitstekende ligging en toegankelijkheid

• Doelgroep A: "Decisions Makers"

• Ruim aanbod met kwaliteitsvolle infrastructuur (bedrijfsevenementen, vergaderzalen, hotel en volledige horeca service)
 

Cijfers


Aantal bezoekers par 72 Viviers en par 70 Charlemagne 60.000 per jaar
Aantal bezoekers par 3 Chapelle 5.000 per jaar
Aantal bezoekers Driving Range 50.000 per jaar
Aantal bezoekers Club House 70.000 per jaar
Aantal bezoekers actieve leden 1.100 leden

Wat zijn onze producten ?
 

Borden bij de start (36 holes, Les Viviers en Le Charlemagne)

Bij elke afslagplaats van de 36 hole-baan bevindt zich een bord met de beschrijving van de hole die de spelers raadplegen voor hun eerste slag. Elk bord beschikt over zijn eigen advertentieruimte. De beste manier om uzelf bekend te maken aan onze 60.000 spelers.

Borden bij de start (9 holes, La Chapelle)

Bij elke afslagplaats van onze 9 hole-baan, La Chapelle, bevind zich een bord met de beschrijving van de hole die de spelers raadplegen voor hun eerste slag. Elk bord beschikt over zijn eigen reclameruimte.  Het beste middel om uzelf bekend te maken aan de 5.000 spelers/jaar, buitenlanders, clubleden of deelnemers aan initiaties. 

 

Driving Range : ballen, afsalgmatten en reclame borden

Op de golfbaan van Henri-Chapelle is de Driving Range de plaats van voorkeur voor alle golfspelers zowel voor beginners als voor bevorderde (vanaf de simpele externe spelers en de vele beginners tot de spelgerechtigde clubleden). De Driving Range is het ontmoetingspunt waar iedereen urenlang zijn eigen capaciteiten kan inschatten. Naast Par 3 La Chapelle is de Driving Range uitstekend gelegen.

De ballen van de driving range staan voor iedereen die wil oefenen ter beschikking. Gemiddeld gebruiken de spelers 50 ballen x 50.000 bezoekers is dus 2 500 000 contacten met het product.

Om het aanbod te volledigen, bieden wij een bord aan in elke "trainingsbox" dat voor een optimaal zichtbaarheid zal zorgen.
 

Scorekarten

Elke respectvole golfspeler gebruikt een scorekaart.  Deze is efficënter dan een flyer en staat als referentie in de golfwereld. Elke speler beschikt immers over zijn eigen scorekaart wat voor een periode van een jaar tot 60.000 scorkarten bedraagd.

 

Putting Green

De Putting Green is waarschijnlijk een van de vele plaatsen waar de golfers elkaar ontmoeten.  Gevestigd voor het restaurant en zijn terras, dat bij mooi weer helemaal vol zit, geeft de Putting Green u de gelegenheid om u bekend te maken aan de vele beginners en ervaren spelers die hun techniek van Putten wensen te verbeteren, maar ook aan diegenen die slechts een drankje met hun vrienden willen nemen. 


Vlaggen

De Vlag is het meest zichtbare marketingsinstrumenten op een green.  Elke vlag wordt verplaatst en op zijn plaats teruggezet door de spelers, wat de contacten bevordert.  Maak reclame op 1 x 18 vlaggen, of zelfs op alle banen.

 

Buggy’s, 50 stuks

Het voordeel van sponsoren op de buggy's is dat deze voortdurend in beweging zijn.  U ontmoet  andere spelers niet slechts op het terrein, maar ook op het terras, de driving range of de parkeerplaats.  Het uitstekende marketingsinstrument!


 

Televisie, Internet, Business Magazine

De wereld verandert en ontwikkelt zich verder.  Dankzij de laatste technologieën heeft iedereen toegang tot de nieuwe communicatiemiddelen die een belangrijker effect hebben dan we denken. TV-reclame in het restaurant en/of secretariaat, aankomstplaats van alle golfer, advertentie in het driemaandelijkse magazine en op internet, de Golf van Henri-Chapelle biedt een assortiment aan van alle produkte aangepast aan elk budget.
 

 

Voor verdere informatie ivm onze sponsormogelijkheden kunt u graag contact met ons opnemen: (0032)087 88 19 91 Had u graag een afspraak?  Stuur ons dan een mail naar het volgende adres: info@golfhenrichapelle.be.  Wij antwoorden zo snel mogelijk.