Initiaties en Events

"Teamwork Creates Winners. Winners Work Together"

Ideale Infrastructuur om golf te leren

Een Driving Range

250m lang, gedeeltelijk verlicht en bedekt met niet minder dan 30 afslagmatten,

Twee verschillende Putting Greens

De ene, relatief vlak, bevindt zich direct naast de Driving Range, terwijl de andere, ideaal gelegen tegenover het terras van het restaurant, biedt een training aan op een snelle en heuvelachtige baan.

Een 9 holes oefenbaan

Een golfbaan met 9 holes "La Chapelle", volledig gewijd aan golftraining en ontwikkeling.

Een Indoor area

En de kers op de taart, een indoor area ter beschikking voor de golfers. Zou het regenen of sneeuwen, U kunt uw favoriete sport oefenen !

IMG_5822
IMG_6231

Teambuilding/Groepsinitiaties/Events

Een ideale inleiding voor een groepsuitje! U wou altijd eens golfen, maar U had nooit de kans het te proberen ? Ontdek het golfen met vrienden, familie of business partners. Perfect voor een bedrijfsuitje of een verjaardag. Dit kan gecombineerd worden met een lekkere maaltijd in ons restaurant. Het is ook mogelijk alles te combineren met een seminar in één van onze 3 volledig uitgeruste vergaderzalen. Wij werken op maat en helpen U graag bij het realiseren van uw wensen! Wij bieden initiaties aan van 2 tot 4 uur. De basistechnieken (putting, chipping en swing) worden geoefend. Voor initiaties van meer dan 2 uur, worden er zelfs een paar holes in groepen gespeeld op onze prachtige 9 holes baan "La Chapelle". Wist U dat het golfen ideaal is om het teamgeest te versterken?

Duur

Vanaf 6 personen

Bronze

2 uur

35€

Silver

3 heures

50€

Gold

4 heures

60€

Gratis inleidingen

Golf is een unieke sport voor jong en oud, die generaties met elkaar verbindt. Golf is opwindend en veelzijdig, het geeft je een betere gezondheid en veel nieuwe vrienden. Het is een uitstapje in de natuur, weg van de dagelijkse beslommeringen en kan het hele jaar door worden gespeeld. Een kennismakingsles is de ideale manier om met golfen te beginnen. Het hele jaar door organiseren wij unieke ontdekkingsdagen waaraan u gratis kunt deelnemen, alleen met uw gezin of met vrienden. Een ervaren golfprofessional zal u begeleiden en verschillende basistechnieken demonstreren, zoals swing, chippen en putten. Alle uitrusting is voorzien. Zelfs bij slecht weer, geen probleem, we hebben een volledige overdekte ruimte. We beginnen met een korte rondleiding over het landgoed, waarna de golfprofessional u de basistechnieken bijbrengt, die u zelf kunt uitproberen. Daarna ontmoeten we elkaar in het Club House, voor een hapje en een drankje, waar we je meer zullen vertellen over deze unieke sport en hoe je eventueel je golfcarrière bij ons kunt beginnen.

3-weekse cursus - 129€

Het perfecte pakket om golf te ontdekken zonder stress en zonder verplichtingen. 3 uur ontdekkingslessen met je coach De lessen worden op de 1e dag met de pro vastgelegd Gratis ter beschikking stellen van apparatuur Onbeperkte toegang tot trainingsfaciliteiten om de omgeving te ontdekken, los te koppelen in het hart van de natuur, te oefenen en te spelen wanneer je maar wilt Vragen? info@golfhenrichapelle.be of 087 / 88.19.91

Beginners package

Wil je nu beginnen met golfen?

Informaties/Inschrijvingen

Inscription package de 3 semaines

Seminar Aanvraag

Faciliteiten

Update :
12/04/2023 09:00 am

Viviers par 73
Closed
Charlemagne par 70
Closed
Chapelle par 31
ClosedGreens
Putting/Chipping
Buggy Viviers
Buggy Charlemagne
Driving Range
Restaurant
Winter Greens
Hôtel
Charl. par 70 - Tees 4-12
Faciliteiten