Initiaties en Events

"Teamwork Creates Winners. Winners Work Together"

Ideale Infrastructuur om golf te leren

Een Driving Range

250m lang, gedeeltelijk verlicht en bedekt met niet minder dan 30 afslagmatten,

Twee verschillende Putting Greens

De ene, relatief vlak, bevindt zich direct naast de Driving Range, terwijl de andere, ideaal gelegen tegenover het terras van het restaurant, biedt een training aan op een snelle en heuvelachtige baan.

Een 9 holes oefenbaan

Een golfbaan met 9 holes "La Chapelle", volledig gewijd aan golftraining en ontwikkeling.

Een Indoor area

En de kers op de taart, een indoor area ter beschikking voor de golfers. Zou het regenen of sneeuwen, U kunt uw favoriete sport oefenen !

IMG_5822
IMG_6231

Teambuilding/Groepsinitiaties/Events

Een ideale inleiding voor een groepsuitje! U wou altijd eens golfen, maar U had nooit de kans het te proberen ? Ontdek het golfen met vrienden, familie of business partners. Perfect voor een bedrijfsuitje of een verjaardag. Dit kan gecombineerd worden met een lekkere maaltijd in ons restaurant. Het is ook mogelijk alles te combineren met een seminar in één van onze 3 volledig uitgeruste vergaderzalen. Wij werken op maat en helpen U graag bij het realiseren van uw wensen! Wij bieden initiaties aan van 2 tot 5 uur. De basistechnieken (putting, chipping en swing) worden geoefend. Voor initiaties van meer dan 2 uur, worden er zelfs een paar holes in groepen gespeeld op onze prachtige 9 holes baan "La Chapelle". Wist U dat het golfen ideaal is om het teamgeest te versterken?

Duur

Vanaf 6 personen

Bronze

2 uur

30 €

Silver

3 heures

45€

Gold

4 heures

55€

Ontdekkingsdagen

Golf is een sport voor jongeren en minder jongeren, die de generaties verbindt. Golf is boeiend en veelzijdig, goed voor gezondheid en in het ontmoeten van nieuwe vrienden. Het is een uitstapje in de natuur, ver van de dagelijkse zorgen en men kan het het hele jaar door spelen. Een golfinitiatie of een les is de ideale manier om met golfen te beginnen. Het hele jaar door organiseren wij ontdekkingsdagen waaran U gratis deelnemen kunt, alleen of met familie en vrienden. Een golf Professional zal U begeleiden en een demonstratie maken van de verschillende basistechnieken van het golfen : swing, chipping en putting. Wij stellen het hele materiaal ter beschikking. Ook bij slecht weer, geen probleem, wij hebben een grote indoor om te oefenen. Wij beginnen met een rondleiding van onze banen, daarna leert de golfpro U de basistechnieken en U zult het dan allemaal zelf kunnen uitproberen. Tenslotte, gaan we samen naar het Club House voor een snack en een drankje. Wij zullen daar alles uitleggen over hoe U bij ons kunt beginnen met golf te spelen.

3-weekse cursus - Voor 99€

Het perfecte pakket om golf te ontdekken zonder stress en zonder verplichtingen. 3 uur ontdekkingslessen met je coach De lessen worden op de 1e dag met de pro vastgelegd Gratis ter beschikking stellen van apparatuur Onbeperkte toegang tot trainingsfaciliteiten om de omgeving te ontdekken, los te koppelen in het hart van de natuur, te oefenen en te spelen wanneer je maar wilt Vragen? info@golfhenrichapelle.be of 087 / 88.19.91

Beginners package

Wilt U nu beginnen met golfen?

Inscription package de 3 semaines

Informaties/Inschrijvingen

Seminar Aanvraag

Faciliteiten

Faciliteiten

Golf HENRI-CHAPELLE
Viviers par 73
Charlemagne par 70
Chapelle par 31
Greens
Putting/Chipping
Buggy Viviers
Buggy Charlemagne
Driving Range
Restaurant
Winter Greens
Hôtel
Charlemagne par 70 - Tees 4-12