Privé- & Groepslessen

« Golf is the closest game to the game we call life. You get bad breaks from good shots; you get good breaks from bad shots – but you have to play the ball where it lies. » (Bobby Jones)

Ideale installaties om golf te leren

Een Driving Range

250m lang, gedeeltelijk verlicht en bedekt met maar liefst 30 afsalgmatten.

Twee verschillende Putting Greens

De ene bevindt zich direct naast de Driving Range, die is tamelijk vlak, terwijl de andere, ideaal gelegen tegenover het terras van het restaurant, training biedt op een snelle en heuvelachtige ondergrond.

Een 9 holes oefenbaan

Een golfbaan met 9 holes "La Chapelle", volledig gewijd aan golftraining en ontwikkeling.

Een Indoor area

Als kers op de taart is er een binnenruimte voor golfers. Of het nu regent of sneeuwt, het zal u er niet van afhouden uw favoriete sport te beoefenen.

Het hart van onze academie is de binnenruimte. Dit is waar onze profs hun lessen geven.

Goed beschermd tegen regen, kou, sneeuw en wind kunt u hier het hele jaar door in optimale omstandigheden trainen.
De Indoor is ook de thuisbasis van onze simulator. Hier kunt u uw techniek nog verder verfijnen met behulp van de nieuwste technologie.

De binnenruimte werd in 2020 volledig gerenoveerd en aangepast aan de behoeften van onze profs. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat ook onze profs hun beroep in de best mogelijke omstandigheden kunnen uitoefenen en garanderen wij u de best mogelijke opleiding.

Onze Junior Club traint ook in de indoor faciliteit. Van tijd tot tijd verloren de jongste leden van de club de smaak voor golf omdat zij buiten in weer en wind moesten trainen. En wie weet dat niet? Koude handen en golf gaan niet samen.
In de overdekte faciliteit kunnen de jongeren het hele jaar door in alle veiligheid en met het plezier van de warmte trainen.

Leer onze pros kennen

Yan MASSONNAT

Wat ik het leukst vind aan mijn werk is om golf te laten ontdekken, en het een betekenis te geven, en deel te nemen aan de progressie van elke golfer.  Mijn motto is: “Omdat er een betere golfer in jou zit” ; het is aan mij om je het te laten ontdekken!  Ik geniet net zoveel van het werken met een beginner als met een ervaren speler of zelfs een speler op hoog niveau.

Mijn methode is simpel.  Begin met het menselijke, lichaam en geest, identificeer hoe elke persoon functioneert, creëer een swing rond zijn sterke punten en vooral houd het plezier als het meest belangrijke, het plezier van trainen en het delen van fijne momenten in Henri-Chapelle.

Wat ik waardeer bij de Golf Henri-Chapelle is de dynamiek, de investering en ieders wil om samen altijd meer te bereiken.  Mijn doel is het om mijn ervaring te delen en te voldoen aan de verwachtingen van leden en andere golfers.

Michaël DE ROUCK

Wat ik waardeer in mijn werk is dat ik mijn speler zie evolueren, van hun eerste bal te slaan naar het behalen van hun GVB, dankzij toernooien voor beginners en weekendtoernooien.  Het is fijn om deze ontwikkeling te zien en er samen echte vriendschappen aan over te houden, en dat alles in een ontspannen sfeer!

Tijdens het eerste contact met mijn studenten bepalen we samen hun exacte wensen en stellen we een plan op om de gewenste aspecten van het spel te verbeteren.

De Golf Henri-Chapelle ken ik tamelijk goed omdat ik er al 23 jaar zelf speel.  Het is mooi om de evolutie op de baanonderhoud te zien, evenals de investeringen die het management onderneemt.  Het is een plezier om les te hebben in deze omgeving, zowel voor ons als voor de spelers.

Privélessen

Groepslessen

Lessen voor de junioren

Wij bieden u een dimensie van welzijn in uw golflessen, mobieler, meer energie, betere balans, mooiere trajecten, zonder blessures.

Een 100% natuurlijke swing in harmonie met je lichaam en je geest.

Geïnteresseerd in golfen?

Initiations gratuites

Participez à l'une de nos nombreuses initiations gratuites tout au long de l'année.

Cours brevet d'aptitude

Vous souhaitez commencer le golf dès maintenant ?

Faciliteiten

Update :
12/04/2023 09:00 am

Viviers par 73
Closed
Charlemagne par 70
Closed
Chapelle par 31
ClosedGreens
Putting/Chipping
Buggy Viviers
Buggy Charlemagne
Driving Range
Restaurant
Winter Greens
Hôtel
Charl. par 70 - Tees 4-12
Faciliteiten