ProShop by ASPG

Een assortiment van eerste keuze

In de Proshop van Henri-Chapelle heeft u de mogelijkheid om een ​​heel gevarieerd assortiment golfartikelen te vinden zoals ballen, handschoenen, tees, clubs, kleding, ... Aarzel niet langer en kom kijken!

Golfballen

U vindt in onze winkel een ruim assortiment golfballen van verschillende bekende merken: Titleist, Pinnacle, Srixon, ... Voor elke Swing of voor elke Put hebben wij de juiste bal.

Accessoires

Ben je thuis iets vergeten? Geen probleem, wij bieden u de producten van eerste levensbehoefte aan zoals handschoenen (zomer, winter, leer, ...), tees, pitch, marker, ... Wat u ook nodig heeft, wij hebben het zeker.

Schoenen en kleren

Zonder golfschoenen is het moeilijk voor u om uw handicap te verlagen. Met onze Adidas- en Footjoy-schoenen ga je elegant en comfortabel de baan op. Bekijk ook onze collecties heren-, dames- en kinderkleding, het is de omweg waard!

Zin om iemand plezier te doen met een cadeaubon?

Weet u niet wat u kunt geven voor een speciale gelegenheid? Waarom niet een cadeaubon uit de shop.

Kom ons bezoeken

Openingstijden: Winter: Gesloten op maandag en vrijdag, open de rest van de week van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zomer: Gesloten op maandag, open dinsdag t / m zondag van 9.00 uur tot 18.00 uur Tel: +32 (0) 87 44 59 83

Volg ons nieuws

Meld u aan voor onze Newsletter

Faciliteiten

Faciliteiten

Golf HENRI-CHAPELLE
Viviers par 73
Charlemagne par 70
Chapelle par 31
Greens
Putting/Chipping
Buggy Viviers
Buggy Charlemagne
Driving Range
Restaurant
Winter Greens
Hôtel
Charlemagne par 70 - Tees 4-12