35 jaar Golf Henri-Chapelle - er komen nog veel evenementen

Onze banen

Golf Henri-Chapelle is vooral een uitzonderlijke omgeving. Het landschap is typerend voor het Herverland: groen en heuvelachtig. Het past perfect in een magische omgeving, omringd door bomen, heggen, velden en fruitbomen ... Golf Henri-Chapelle is een van de grootste golfcomplexen van België, gelegen op meer dan 100 hectare en met in totaal 45 holes. Onze golf beschikt inderdaad over drie banen op dezelfde plek: "Les Viviers" (18 holes), "Le Charlemagne" (18 holes) en "La Chapelle" (9 holes). Wat uw niveau en wat uw wensen ook zijn, er is altijd een baan binnen handbereik.

Lothar Wels_P6A7568

Les Viviers

Deze baan is de 'Championship Course' ! Met zijn gevarieerde en golvende holes heeft "Les Viviers" een steile helling en is het zowel vermakelijk als fysiek veeleisend. De adembenemende uitzichten op de Venen, de signal de Botrange en de Duitse Eifel doen de inspanningen snel vergeten.

Le Charlemagne

Minder heuvelachtig dan "Les Viviers", is de baan "Le Charlemagne" iets korter maar nog steeds niet vlak. Hij vraagt om grote precisie, vooral met betrekking tot de slagen op de greens, die goed moeten worden geëvalueerd om te voorkomen dat ze in bunkers landen. "Le Charlemagne" is eigenlijk veel meer dan een simpel alternatief voor "Les Viviers"!

Lothar Wels_P6A7743

La Chapelle

Het is meestal de eerste ervaring voor veel golfers, omdat dit een mooie baan voor beginners is. Je kunt hier zelf terecht zonder handicap en deze baan bestaat niet enkel uit Par3's, maar heeft ook langere afstanden. De beginnende golfer vindt hier perfecte speelomstandigheden zonder de druk van de ervaren golfers "achter hem" te voelen. Het is ideaal om te ontspannen terwijl u geniet van de mooiste hobby ter wereld!

International Golf Maastricht

De Maastrichtsche ligt op de Dousberg, net op de grens tussen Nederland en België en is de enige grensoverschrijdende golfbaan in Europa. Geniet tijdens je spel van een prachtig uitzicht op de Maasvallei en ontdek elk van de 27 holes.

golf de maastricht

Faciliteiten

Update :
06/22/2024 00:00 am
Viviers par 73
Charlemagne par 70
Chapelle par 31
Greens
Putting/Chipping
Buggy Viviers (Holes 1-8)
Buggy Charlemagne
Driving Range
Restaurant
Winter Greens
Hôtel
Charl. par 70 - Tees 4-12
Faciliteiten